Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 4. 2017

Magické Schopnosti

Iluze - vytvořit věc která doopravdy neexistuje a je nehmotná. Je možno vytvářet jakékoliv věci, zvířata a dokonce i lidi. Annie se tuhle schopnost učila od sestry jako první a proto k ní má také nejblíže a jde jí nejlépe. Dalo by se i dokonce říct, že jí už několikrát zachránila život. Řadí se tam i schopnost vytvořit věci, především zvířata která bychom ve světě nenašli. Už jako malá si vymýšlela různé mazlíčky jako jsou draci, víly a podobná stvoření, která jí pomáhala k rozvoji kreativity. Občas i teď si ráda vytvoří vlastní příšerku. 
 
Bilokace - Schopnost jež přináší bytí v jednom okamžiku na dvou místech současně. Při zahájení procesu se duše rozdělí na dvě poloviny a vytvoří se tak druhé fyzické tělo. Tento proces zabere necelých 5 minut. Ann se zatím této schopnosti učí a musí ji trénovat a občas se stává, že se nemusí povést.
 
Léčitelství - Magické léčení není tak snadné jak se zdá. Už samo o sobě vyžaduje pevnou vůli a trpělivost než se začne dařit. Dále je použití také dost složité a především bolestivé, dalo by se říct, že se dělí na dvě odvětí - Léčení sama sebe X Léčení druhé osoby 
 Při Léčení sama sebe je možnost bolest a zranění vstřebat do sebe bez jakéhokoliv pocitu a velmi rychle - dalo by se říct, že je bezproblémové.
 Léčení druhé osoby je pravý opak. Při procesu musí léčitel vstřebat cizí bolest do svého těla a přenést ji na sebe. Tato věc je velmi bolestivá a může se stát i nebezpečnou či smrtelnou. 
 
Nekromancie - jde o cílené vyvolání duše mrtvého ať už do hmotného těla (přivedení zpátky k životu) nebo nehmotného (V podstatě vytvoření takového "ducha"). Přivedení zpět k životu je tedy možné, ale přinese velké neštěstí v rodině zemřelého a občas se i stává, že si na něj nevzpomínají. Nekromant dokáže rozpoznat mrtvého či těžce zraněného člověka nebo zvíře a to tak, že kolem něj vidí fialovou auru. Tohle umění je velice obtížné a starodávné, proto není v této době tolik rozšířené.